Semester blick

IMG_9030IMG_9021IMG_9020IMG_9001IMG_8994IMG_8986IMG_9006IMG_8983Vi har nu kommit hem från en skön semestervecka på Teneriffa. Vi återkommer dit med jämna mellanrum. Perfekt att åka dit den här årstiden. Inte så lång flygresa och det är varmt och skönt som en svensk sommar. I år hade vi lite otur med vädret då det mulnade på framåt lunch flera dagar men inget regn och ändå behaglig värme. Fantastiska strandpromenader och möjlighet vandra upp på bergen.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s