Skänk en julklapp..

gettyimages-526710531-2_korr_985x549badge-lonely-christmas-tree-se

Nordic Chose hotel har en julkampanj ”Ensam julgran” sedan flera år tillbaka där man samlar in julklappar till barn då julglädje är inte självklart för alla. Därför är kampanjen  ”Ensam julgran söker klappar”, extra viktig. Alla som vill är välkomna att skänka klappar och lägga under julgranarna i deras hotellobbyer.  Varje hotell har en samarbetspartner som exempelvis Stadsmissionen, Kvinnojouren Moa med flera. För varje julklapp som läggs där skänker Nordic Choice Hotels dessutom 10 kronor till UNICEF-projektet Sweet Dreams, som bekämpar människohandel. Gå in på deras hemsida och se vilka hotel som man kan lämna klappar till.

Så här deltar du

1. Köp en julklapp. Tänk på att det kan vara något som ett barn vill ha, inte bara något som du tror att barnet behöver.
2. Slå in paketet och skriv en lapp med information som beskriver ungefär vilken ålder eller vilka intressen som klappen motsvarar. Till exempel ”God jul till dig som är 3-5 år gammal och tycker om att leka utomhus önskar Pia”
3. Kom in till det hotell som ligger närmast dig och lämna julklappen.

Mer info finns att hämta här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s