Juicebaby

Åkte till Chelsea idag igen och tog en lunch på Juice baby. Boostade mig själv med en sallad på quinoa, sötpotatis, aubergine, purjolök, mandlar och grönkål, och till det tog jag en färskpressad juice! Jätte trevligt ställe som är helt vegansk och serverar även all kaffe på cashewnötsmjölk och bakverk på nötter, dadlar osv. Vi avslutade med en matcha latte som är så himla omtalad. Jag har druckit det förut men det var på Waynes Coffe hemma i Sverige och den var inte jätte bra. I denna var det, förutom machapulver, mjölk på cashewnötter och agavesirap så den blev lite söt. Blev faktiskt väldigt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close