Sushi Samba

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset          Det ni ser på bilden längst ner är friterad haricots verts med tryffelmajonäs. Min favorit!

Besöker ni London ska ni definitivt gå till Sushi Samba. Trots att maten är väldigt god är det inte därför man går dit. Atmosfären, inredningen och framförallt utsikten är helt fantastisk. Det är en svårslagen restaurang och jag gillar att vara där både på dagen och på kvällen. På dagen är det ljust och man ser utsikten och lägger märke till restaurangen mycket bättre. På kvällen ser man ut över London by night och hur stor stad det verkligen är. Den tar inte slut! De tänder även upp lampor som är upphängda i taket vilket ger en otroligt mysig stämning. Dem har även en terass man kan dricka drinkar på innan eller efter middagen. Man får bara vara i baren eller terassen om man bokat bord. Det går alltså inte att gå dit och ta en drink efter jobbet och sen gå hem tyvärr. Detta är dock förståligt då de vill hålla det lugnt och avslappnat men ändå ha en härlig stämning.

Tänk på att boka bord i tid. Minst 2 månader om man vill ha en vettig tid som inte är halv 6 eller kl 11 på kvällen. Avsätt lite tid att förstå menyn. Den är inte helt självklar att förstå så någon av servitörerna hjälper gärna till att förklara vad som erbjuds. Personalen är extremt trevlig så utnyttja detta till fullo! En sista sak.. Ta en förerink innan maten. Dem erbjuder alla möjliga drinkar i olika storlekar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close